Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen Middelkamp

Ik maak illustraties, portrettekeningen, wandschilderingen en schilderijen voor bedrijven en particulieren. Voor zowel een origineel ontwerp als de realisatie ervan kunt u bij mij terecht. Uiteraard is een ontwerp van uw keuze ook goed mogelijk.

 

Mijn passie is het maken van mooie, vrolijke schilderingen. Het geeft voldoening om mensen te ontmoeten én ze daarbij blij te kunnen maken met een schildering.

Al als een jonge jongen tekende ik veel. Meestal bedacht ik zelf figuurtjes, maar ook het portretteren van mensen in m’n omgeving vond ik leuk om te doen. Dat is nu uitgebreid met nog meer technieken en andere invalshoeken.

Vooraf zal goed worden doorgesproken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Als u nog geen helder beeld heeft van wat u wilt, kunnen we ideeën uitwisselen. Dit kan telefonisch, per e-mail of eventueel door een bezoek.

Alvast nieuwsgierig geworden naar enkele van de tekeningen? Neem een kijkje bij de schilderijen op hout, de wandschilderijen of de portrettekeningen.

Nog geen reacties.

Geef een antwoord